E-sigaret en uw zon vakantie

E-sigaret vakantie

Het is bijna zover, de zomer staat voor de deur. U bent gestopt met roken met uw E-sigaret en heeft inmiddels geld gespaard voor uw vakantie. Er zijn dan wel een aantal zaken waar u op moet letten, waar u toen u nog rookte geen omkijken naar had. Immers sigaretten zijn overal goedkoper dan in Nederland. Pakje sigaretten mee naar t strand en een aansteker, zonnebrand, badlaken en geld voor een terrasje.

Echter nu u niet meer rookt maar dampt met uw E-sigaret komen er wel wat zaakjes meer bij kijken. Hieronder hebben we wat aspecten opgenoemd waar u op moet letten.

Uw E-sigaret is voorzien van een batterij. En deze is niet zo dol op de zon als dat u dat bent. Als de batterij te heet wordt kan deze zelfs ontploffen. Zorg daarom dat u uw E-sigaret altijd in de schaduw zet. Vermijd zand in oplaad-aansluitingen, om defecten te voorkomen. Eigenlijk zou een apart zakje de beste plaats zijn om de E-sigaret in te doen.

Hetzelfde geld voor uw E-liquid. Deze wordt dunner in de zon, en kan daardoor uit uw clearomizer verdampen. Mocht u een koelbox of tas bij uw hebben, is dit een perfecte plaats om uw E-liquid te bewaren. Anders is de schaduw natuurlijk ook goed.

Zonnebrand. Natuurlijk smeert u zich regelmatig in om u te beschermen tegen zon. Maar als u daarna met zonnecreme aan uw vingers uw E-sigaret oppakt, kan deze verkleuren door de vetlaag. Geen probleem als u deze retro look prefereert, maar anders uw handen goed schoonvegen alvorens te dampen.

Gaat u met het vliegtuig op vakantie? Check dan even vooraf waar de E-sigaret en vooral de E-liquids gepakt moeten worden. Dit kan per maatschappij nogal wisselen. U wilt immers geen opstopping veroorzaken bij het inchecken. Daarnaast heeft u te maken met luchtdruk verschil in het vliegtuig zelf. Om te voorkomen dat mogelijk uw bagage onder de E-liquid komt, pak uw E-liquids altijd even in een aflsuitbaar zakje in. Dit voorkomt een wasdag op uw eerste aankomstdag. Uiteraard verpakt u externe batterijen apart van uw E-sigaret.

Schiphol. Schiphol heeft een no-vaping policy. Dat houdt in dat u nergens mag dampen, ook niet in de rookruimtes.Op Schiphol verpakt u de e-liquidflesjes in zakken die afsluitbaar zijn. U mag maximaal 100ml e-liquid meenemen. De afsluitbare zakken zijn verplicht, maar ook aan te raden. Door de veranderende luchtdruk kan uw e-liquid flesje gaan lekken dus dan is een om-zak wel zo handig voor om uw kleding schoon te houden..

Ook als u door bergen reist met uw auto kan de luchtdruk veranderen. Als u tijdens uw bergrit blijft dampen heeft dit geen invloed op de clearomizer. Dampt u onderweg niet, zorg dan dat uw clearomizer afgesloten verpakt is om lekken op kleding te voorkomen.

Natuurlijk is vakantie een feestje, en als u deze regels in acht houdt is er geen belemmering om dampend in plaats van rokend uw vakantie door te brengen. Wij wensen u in elk geval een hele fijne vakantie toe.

Wilt u voor uw vakantie een nieuwe kleinere E-sigaret kopen bij EA-Sigaret om makkelijk mee te nemen? U bent van harte welkom! En als u wat tips op wilt doen welke e-sigaret u het beste kopen kunt, kijk dan eens op de beste E-sigaret Top 5

Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter