E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2020

Top 10 beste e-sigaretten van 2019

E-sigaret kopen | De beste keus volgens klanten

Wilt u ook de beste e-sigaret kopen? De e-sigaret is niet meer weg te denken anno 2019. Vele mensen overwegen om een E-sigaret te kopen om over te stappen naar het elektrisch roken. Sinds 2011 wint de elektrische sigaret terrein ten opzichte van de reguliere sigaret. Niet zo vreemd, want er wordt steeds meer bekend over elektrisch roken of dampen, en tegenover veel negatieve berichten komen er telkens meer positieve tegenberichten om deze te ontkrachten.

Op deze website vindt u als u zoekt alle relevante informatie die u als damper of damper in spé zou moeten weten. Daarom is het niet meer dan logisch dat we ook een lijstje toevoegen van de meest populaire elektrische sigaret modellen. Zo heeft u een beeld wat u als klant de beste E-sigaret van 2019 tot nu toe vindt.

Meest populaire E-sigaret

Natuurlijk wilt u niet zomaar een elektrische sigaret. U wilt de allerbeste E-sigaret die er is. En wij gaan u helpen. In elk geval is het aan te raden om een E-sigaret starterset te kopen. We hebben een top 5 lijstje samengesteld van in elk geval de meest populaire modellen in Nederland, gebaseerd op cijfers van 2019. De verwachting is dat dit wel een aanhoudende trend is. Overslaan en direct alle elektrische sigaretten bekijken? Ga dan een kijkje nemen bij EA-Sigaret startersets

Beste E-sigaret 2019

Zo hoeft u niet het hele internet door te spitten om uit te vinden wat nou de beste modellen zijn. We hebben tientallen modellen bij verschillende leveranciers vergeleken en zo uw beste keuze samengesteld. Klik op uw keuze om deze direct te kunnen bestellen.

2 rijtjes Toppers & Tips

Eigenlijk zouden we twee rijtjes moeten maken, namelijk eentje voor beste MTL E-sigaret en het tweede rijtje voor beste Subohm sets. Sterker nog, dat gaan we ook doen. omdat de consument hierom vraagt en omdat we u graag tot dienst willen zijn. Wij willen ook dat u een weloverwogen keuze maken kunt uit de honderden e-sigaretten die aangeboden worden.
Het zijn er inmiddels 10 geworden :)

De Top 10 van beste MTL e-sigaretten 2019 bestaat uit:
 1. Justfog Q16 e-sigaret
 2. Justfog Q16 C starterset
 3. Innokin Jem starterset
 4. Geekvape Bident POD
 5. Smok RPM40 POD e-sigaret
 6. Innokin Kroma A Zenith
 7. Smok Priv M17 starterset
 8. Smok Novo POD starterset
 9. Innokin EQ starterset
 10. Smok Nord Pod MTL kit
 11. Innokin Cool Fire Zenith D22 starterset

U ziet in dit rijtje slechts een beperkt aantal bekende merken staan. Dus naast alles wat aangeboden wordt blijft de keuze in de bekende sfeer hangen. Niet heel verwonderlijk, want deze merken hebben in het verleden hun sporen in de dampwereld meer dan verdiend. Dit wil zeker niet zeggen dat een ander merk elektrische sigaret niet goed zou zijn. Er worden anno 2019 geen slechte e-sigaretten meer verkocht, er bestaan alleen nog slechte voorlichting en slechte adviezen, zodat u met een slechte keus e-sigaret bent opgescheept.

Nieuwe TIPS voor 2019:
1. Toegevoegd is onlangs de Smok Nord 1100 mAh die werkt met vervangbare coils waarmee de set zowel voor subohm dampen als ook voor MTL dampers zeer geschikt is. Het is daarmee een PODsysteem maar zou, vanwege de mogelijkheid om de coils te kunnen vervangen in de POD ook een complete AIO set kunnen zijn.

2. Per 9-9 toegevoegd: De Justfog Q16 Pro starterset. Een nieuw ontwerp van de ”gewone” Q16 serie, maar dan met een tankje dat van bovenaf gevuld kan worden.

3. Voor de DL’ers en Subohmers is er ook een nieuwtje, namelijk de Eleaf iStick RIM, welke uitgevoerd is met de MELO 5 clearomizer. Een uitbreiding op de Melo4 tank met oa twee nieuwe coil soorten.

4. De nieuwste update bestaat uit de SMOK RPM40 POD, een volledig instelbare POD welke tot 40W kan worden ingesteld. De smaak is er erg op vooruit gegaan. Er is niet meer te merken dat de POD van PVC is. Er kan zowel DL als MTL mee gedampt worden.

(toegevoegd: 25 september 2019)

Subohmers opgelet:

En dan, zoals beloofd, ook nog een lijstje met de beste, in elk geval meest verkochte subohm modellen. Dit is wel wat lastiger omdat we navraag gedaan hebben bij enkele gebruikers. We kwamen tot de conclusie dat veel modellen vaak dezelfde clearomizer gebruiken, maar dan in combinatie met een andere set. We hebben het dan over de Eleaf Ello tank, of een variant hiervan. Hieronder dus het beloofde lijstje met de beste DL modellen (subohm dus..!)

Top 10 DL subohm sets 2019

 1. Eleaf iStick PICO 75W + Melo3 tank
 2. Eleaf iStick Pico S Ello Duro tank
 3. Eleaf iStick Nowos + Ello Duro tank
 4. Smok RPM 40 POD e-sigaret
 5. Geek Vape Bident POD
 6. Vaporesso Revenger + NRG mini tank
 7. Eleaf Tessera + Ello TS tank
 8. Aspire Reax Tigon set
 9. Eleaf iStick RIM + Melo 5
 10. Smok G-Priv 2 Luxe edition + TFV12 Prince tank

Kanttekening: De NRG tank is compatibel met de HW coils die bij de Ello tank horen. Wellicht dat het gebruik van deze coils het eindresultaat beinvloed heeft. 

E-liquid kopen? Neem alleen genoegen met de beste E-liquid

Wilt u ook E-liquid kopen? Dit is een leuke en noodzakelijke bijzaak, omdat u namelijk keuze heeft uit honderden verschillende smaken. En bij gewenning stapt u makkelijk over naar een andere smaak. Bij een groot aanbod gaat kiezen nooit vervelen. Hieronder een lijstje van de meest populaire e-liquids. Let wel, dit is geen garantie dat het ook uw smaak is, maar wellicht kunt u een beeld opdoen van de smaakrichting van andere mensen.

Top 5 E-liquid, de beste e-liquid 2019

 1. USA mix (65PG/35VG)
  2. Millers Tobacco Nr 1 (70PG/30VG)
  3. Millers Platinum American Tobacco (50PG/50VG)
  4. Highway. (70PG/30VG)
  5. Millers VG 3 strikes out (100%VG)
  6. Edge American Tobacco (50/50)
  7. HS Menthol Sensation (65PG/35VG)
Uw eigen beste E-sigaret is altijd uw beste keus

Natuurlijk kan het zijn dat u een heel andere E-sigaret heeft die goed bij uw behoeftes aansluit, of dat u een E-liquid heeft waarvan u vindt dat dit de lekkerste smaak is.. Laat u dan vooral niet ompraten door dit lijstje. Want laten we één ding voorop stellen; het dampen is en blijft een heel persoonlijke keus met een heel persoonlijke voorkeur. Juist doordat het dampen zo veelzijdig is en zoveel meer opties biedt dan roken is het meer dan een hobby. Er worden immers niet voor niets honderden modellen e-sigaretten gemaakt en duizenden smaken E-liquid. Zo kan iedereen zijn of haar eigen weg volgen. Deze lijst is alleen een overzichtje om instappers in elk geval een klein beetje richting te kunnen geven zodat ze geen model E-sigaret kopen waar ze op stuk lopen en daardoor aan de gewone sigaret blijven hangen. Alles op deze site is bedoeld om mensen te helpen bij hun poging om voor eens en altijd afscheid te kunnen nemen van de tabakswinkel. Heeft u nog vragen, wellicht staat het antwoord al bij veel gestelde vragen over de E-Sigaret

Overigens is de tabaksindustrie ook voornemens om zich op de markt voor elektrische sigaretten te storten. Zie artikel over sigaretten vervangen voor de e-sigaret

Notitie: De lijsten wordt continue geupdate als er veranderingen plaats vinden. Zo bent u altijd op de hoogte wat actueel de beste sets zijn.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (72 votes, average: 4,60 out of 5)
Loading...
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.