Hoe u altijd uw doel bereikt, stoppen met roken

Hoe u altijd bereikt wat u bereiken wilt

Gegarandeerd gestopt met roken

Om deze titel toe te lichten gaan we eerst even wat dieper in op de logische wetten van ons universum waaraan alles in dit leven moet voldoen. We willen het zeker niet zweverig of onwaarschijnlijk maken, maar we hebben nou eenmaal met een aantal vooraf opgestelde natuurwetten te maken waar we niet onderuit kunnen, dus kunnen we deze beter in ons voordeel leren te gebruiken.

Hiervoor gaan we even terug in mijn eigen verleden. Ik schrijf deze tekst niet om mijn leven bloot te leggen, of om ergens waardering voor te krijgen, slechts om iedereen die doelen in dit leven heeft de mogelijkheid te bieden deze doelen gegarandeerd te kunnen halen. Als voorbeeld nemen we dan natuurlijk stoppen met roken, maar als u alles leest zult u merken dat het op alle vlakken die u meemaakt in het leven toepasbaar is.

Doordat ik enkele jaren fanatiek en, al zeg ik het zelf, op hoog niveau diverse verdedigingssporten heb beoefend, kwam ik hiermee in aanraking.

Waar ligt je focus?stoppen met roken

Als je een plank doormidden wil slaan waar richt je dan je aandacht op? ”Op het midden..! “hoor ik u denken. Een veelgemaakte denkfout, waarbij u zeker niet zult slagen de plank te splijten. Uw aandacht moet u richten op de achterzijde van de plank. Uw focus en energie moeten volledig op de achterkant van de plank gericht zijn, waarbij u een onfeilbare zekerheid moet voelen dat u met uw vuist de achterzijde ook bereikt. Deze zekerheid moet ook vrij zijn van alle twijfel. Voordat u slaat moet u al het einddoel gezien hebben in uw gedachten, namelijk een gespleten plank en uw vuist die er doorheengegaan is. De plank die u in uw gedachten voor u ziet is al gespleten. De realiteit kan niet anders dan uw beeld voltrekken, omdat elke gedachte die u met zekerheid in uw hoofd zet tot uiting moet komen in de echte wereld. Dit is een natuurwet. Uw lichaam zal overeenkomstig uw beeld reageren. En zo lukt het u om 100% zeker door elke plank te slaan. Ziet u dit niet? Dan moet u niet slaan. Elke vorm van twijfel zal namelijk niet de plank maar wel uw vingers breken.

Het einddoel al bereikt

Zo, dit is de inleiding. In dit geval van stoppen met roken is het gestopt zijn met roken het einddoel, en daarmee de achterzijde van uw plank. U moet al zien dat u gestopt bent. Zelfs al u praat moet uw gesprek niet zijn dat u 10 sigaretten per dag rookt en nu wilt stoppen, maar dat u tot op heden 10 sigaretten per dag gerookt hebt, en nu niet meer. U moet praten over roken alsof het in de verleden tijd is, en uzelf zien als iemand die al gestopt is.
Zolang u over uzelf praat als iemand die rookt en wil stoppen met roken, ziet u zichzelf ook als iemand die rookt en wil stoppen met roken, en zolang blijft u ook iemand die rookt en wil stoppen met roken.

Natuurlijk is dit op alles wat u wilt toepasbaar. Elk doel maakt u de achterkant van de plank, en elk doel kan worden gerealiseerd door exact zo te doen als met de echte plank. U moet het einddoel denkbeeldig al zien, zonder twijfel. De realiteit kan niet anders dan gehoorzamen aan uw denkbeeld en zal gegarandeerd tot uiting komen. Hoe dat werkt? Daarover zou ik graag uitweiden om alles uit te leggen, maar ik weet niet of dat gepast is op deze site, en het wordt dan wel een erg lang verhaal. Voor nu wil ik het dan ook graag houden bij het feit dat alles wat u met zekerheid in uw hoofd zet daadwerkelijk tot uiting komt omdat alles samenwerkt om uw beeld te realiseren, te beginnen met uw eigen handelen. Als u een beeld in uw hoofd gezet heeft waarvan u met zekerheid en zonder twijfel aangenomen heeft dat het zo is, volgt uw lichaam automatisch alle stappen die daarvoor nodig zijn om tot uiting van dat beeld te komen. Uw geest of uw mentale beeld stuurt het lichaam. U bent de kapitein van uw schip, de geest is de stuurman en uw lichaam gehoorzaamt de stuurman. Het is uw taak als kapitein om de stuurman de richting te vertellen, zodat uw lichaam de juiste koers vaart.

Afsluiting

Het is al met al best een lange uitleg geworden. Ik hoop dat ik u heb kunnen inspireren om over te gaan op het halen van uw doelen. Ik weet zeker dat het werkt, en ik wil iedereen graag helpen om alles uit het leven te halen wat gewenst is. Dus als u meer van dit soort artikelen lezen wilt, bestel dan gewoon iets op EA-Sigaret met een kleine korting. Gebruik in dit geval de code PLANK. Niet alleen geeft de code een kleine korting van 4%, maar zo kan ik ook afmeten of dit iets is wat u waardeert en graag leest. u wilt immers toch al stoppen en niet voor niets bent u op E-sigaret-Dampen terecht gekomen. Dus als u toch al van plan was om een dampartikel te kopen, doe dat dan op EA-Sigaret en gebruik daarbij de code PLANK, zo helpt u ons weer, en zo kunnen we meer tijd in dit soort artikelen steken waarmee we hopen u niet alleen te inspireren om te stoppen met roken, maar om elk doel te kunnen halen dat u wilt.

Voor nu, bedankt voor uw aandacht en veel succes met de eerste les in het halen van uw doelen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter