E-sigaret of tabakspeuk?

We kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van de vele berichten van de afgelopen tijd enige vragen of twijfels heeft of de e-sigaret nu wel het juiste middel is om de gewone sigaret te vervangen. De meningen zijn uiteenlopend en de negatieve berichten worden aldoor opgepikt en aangedikt door de media. Ook politici zien dit als een uitgesproken kans om de angst voor de e-sigaret te versterken.

Maar niets is minder waar, en inmiddels zijn er al diverse onderzoeken die uitwijzen dat de longziektes en doden niet door de e-sigaret komen maar door THC-Olie. Toch komt er geen rectificatie om de angst bij het publiek weg te nemen.

Lees ook: NPOradio1

Wat is er toch aan de hand? Zou de politiek last hebben van de e-sigaret? lopen ze nu accijnzen mis?

Echter is de volkskrant wel een andere mening bedeeld. Zij hebben als eerste recht gesproken aan de elektrische sigaret als vervanger voor gewoon roken. Volgens de volkskrant kunnen mensen inderdaad nog steeds beter elektrisch roken dan tabak, en is de e-sigaret nog steeds 95% minder schadelijk dan uw gewone sigaret.

Eindelijk, een eerlijke krant. Nu maar hopen dat de rest dit ook oppikt, maar tot dan… laat u niets wijsmaken over elektrisch roken en de schadelijkheid ervan.. Roken is dodelijk, dampen niet.

Bron: Volkskrant

Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter