E-sigaret kopen? Waar, welke en waarom?

Een elektrische sigaret kopen?

Zoals steeds meer mensen wereldwijd op zoek zijn naar een vervanger voor de kankerverwekkende sigaret, heeft u waarschijnlijk ook het idee om te kijken of er een beter alternatief bestaat. En dat antwoord is ”jazeker..”. Hoe de elektrische sigaret ook onder vuur genomen wordt, het is en blijft het beste alternatief voor roken. Op deze pagina proberen we u zoveel mogelijk door te verwijzen naar die pagina die u zoekt. Uiteraard kunt u zelf ook even rond kijken op deze website, want eigenlijk staat op deze site en de webshop van EA-Sigaret alle belangrijke links die u nodig heeft om zowel de beste en juiste e-sigaret te kopen maar ook alle informatie om uzelf te kunnen overtuigen hoe goed of slecht dampen nou eigenlijk is.

Waarom, waar en vooral welke e-sigaret?

En met dat laatste gaan we beginnen. U weet dat u van roken ziek wordt met zelfs de dood tot gevolg. Tot op heden is er van dampen nog niemand ziek geworden. De overheid zit echter bovenop de huid van de elektrische sigaret. De gebruikte e-liquid moet aan ontzettend strenge eisen voldoen anders mag het niet worden verkocht. Dit, terwijl u nog steeds bij elk tankstation een pakje sigaretten kunt kopen waar u kanker van krijgt. Raar? Jawel, vinden wij wel.

Uiteraard steunen wij het gebruik van goede en niet ziek-makende e-liquids. Wij hebben het liefst dat elke e-liquid goed gecontroleerd wordt voor gebruik. We willen geen van allen dat u ziek kunt worden van dampen. Als de overheid zo bezorgt is dat u rookt, zouden er per direct geen sigaretten meer worden verkocht. Echter worden er alleen steeds hogere accijnsen geheven over shag en rookwaren. Het lijkt er daardoor meer op dat geld de drijvende factor is van onze staat.

E-sigaretten die mouth to lung worden gebruikt.  Bent u een beginnende damper? (hier hoort u ook bij ook al heeft u meer dan 20 jaar gerookt, maar nog niet eerder elektrisch gerookt) Dan zoekt u meestal een elektrische sigaret die het roken evenaart. Want u wilt immers dezelfde handelingen verrichten als bij het roken. Hierbij is een vergelijkbare handeling makkelijker te overzien. Bij de MTL e-sigaret modellen kunt u net als bij een gewone sigaret de rook in uw mond ademen. Deze categorie is aan te raden voor mensen die willen stoppen met roken en beginnen met elektrisch dampen. Ook de POD modellenhoren bij de MTL afdeling thuis en zijn ook geschikt voor beginners.

Subohm elektrische sigaret modellen. Vaak gekocht om veel damp te krijgen, en vaak door beginnende dampers als te heftig ervaren. Daardoor wordt deze categorie vaker aangeschaft door meer ervaren dampers of echt zware rokers. Hoort u hier niet bij? Sla dan deze categorie over.

Mod of Boxmod’s. De e-sigaret heeft veel aanpassingen achter de rug, en we zijn er nog steeds niet. De Mods zijn instelbare elektronische sigaretten. Hierbij moet u denken aan wattage of voltage standen die apart kunnen worden ingesteld. Dit wordt vaak gedaan om meer of minder damp te verkrijgen. Veel van deze mods zijn echte subohmers, en daardoor niet echt geschikt voor beginners, maar er zijn wel uitzonderingen. Kijk daarvoor op de pagina eenvoudige boxmod’s.

We denken dat u hiermee in ieder geval een heel eind op weg bent om tot een juiste beslissing te kunnen komen over welk model e-sigaret u nu het beste kopen kunt. Wilt u toch nog iets meer weten? Of bent u benieuwd wat nou de beste modellen zijn van de afgelopen jaren? Ga dan naar top 10 beste e-sigaretten van 2019

Komen we terug op een van de eerste vragen in deze tekst. Waar uw e-sigaret kopen, en dan ook maar erachteraan welk model elektrische sigaret. Zoals u wellicht op internet ontdekt heeft zijn er nog al wat verschillende modellen te koop. Ook wij hebben zo ons aanbod en aandeel hierin, waardoor de zoektocht natuurlijk echt een on-op te lossen puzzel lijkt. Gelukkig hebben we wel een overzicht gemaakt over welke e-sigaret u kopen kunt als u echt door de bomen het bos niet meer ziet. :)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,88 out of 5)
Laden...
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter