E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2019
Gastenboek

Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Uiteraard zijn we allemaal benieuwd of de E-sigaret nou echt werkt in de praktijk, of dat het puur verkoopparaatjes zijn. Daarom kan iedereen zijn of haar eigen ervaring met de elektrische sigaret delen. Wij kunnen wel overtuigd zijn maar veel mensen lezen ook graag de ervaring van andere mensen voor ze een E-sigaret kopen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van welke E-sigaret u gebruikt heeft en hoeveel u gerookt heeft vooraf, maar wij denken dat er genoeg ervaringen zijn van mensen die succesvol gestopt zijn met roken met de elektrische sigaret. Deel ze daarom hier. U helpt andere mensen om wellicht ook succesvol te stoppen met roken. Een voorbeeld ziet u ook onder de link: roken verslaan met de e-sigaret
Dit zijn de verhalen die we bedoelen, en waarmee we u en anderen hopelijk kunnen overtuigen om de sigaret te verruilen voor de e-sigaret.

Reviews of beoordelingen

Zoals iedereen zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, en natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van alle informatie vond. Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Laat dan een review achter zodat andere mensen weten dat ook zij kunnen vinden wat ze zoeken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 3.94.129.211
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Emy Jer uit Zaanstreek schreef op 8 februari 2019:
Nou, wat een fantastische uitvinding, ik kreeg het al eerder aangeraden, en ben nu maar begonnen met het "dampen/vapen" Ik gebruik zelf een zensations met schroefvullingen die je er indraait, laad hem op met de usb, en doe dit nu bijna zestig uur! De eerste 2 dagen waren even mijzelf aanleren dat het proces van s'ochtends een pakje kopen, en het nachecken van de aansteker, etc etc, het cirkeltjes blazen ( wat ik ontzettend tijdsverdrijvend leuk ben gaan vinden ) , een beetje moeizaam is gaan wezen tot de 3e dag, waarna ik nu ik dit typ blij ben dat ik niet stiekem toch een pakje ben gaan halen, ik rookte zelf bijna 15 jaar, ben nu bijna 30, en merk direct het verschil, het halen van een pakje heb ik nu vervangen met het halen van een ijs cappuchino, en het cirkeltjes blazen kan ik nu nog steeds, hihi! Ik zat altijd even tegen de verwarming aan met mijn ijs koffie en die oude gewoonte, dat doe ik nu ook gewoon maar met mijn e-smoker. Werkt voor mij en zo te leren voor anderen WONDEREN. Fijn dat het zo aan is gaan slaan. Het rookvrije leven trekt mij niet meer. Tot ziens!
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.