E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2019
Gastenboek

Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Uiteraard zijn we allemaal benieuwd of de E-sigaret nou echt werkt in de praktijk, of dat het puur verkoopparaatjes zijn. Daarom kan iedereen zijn of haar eigen ervaring met de elektrische sigaret delen. Wij kunnen wel overtuigd zijn maar veel mensen lezen ook graag de ervaring van andere mensen voor ze een E-sigaret kopen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van welke E-sigaret u gebruikt heeft en hoeveel u gerookt heeft vooraf, maar wij denken dat er genoeg ervaringen zijn van mensen die succesvol gestopt zijn met roken met de elektrische sigaret. Deel ze daarom hier. U helpt andere mensen om wellicht ook succesvol te stoppen met roken. Een voorbeeld ziet u ook onder de link: roken verslaan met de e-sigaret
Dit zijn de verhalen die we bedoelen, en waarmee we u en anderen hopelijk kunnen overtuigen om de sigaret te verruilen voor de e-sigaret.

Reviews of beoordelingen

Zoals iedereen zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, en natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van alle informatie vond. Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Laat dan een review achter zodat andere mensen weten dat ook zij kunnen vinden wat ze zoeken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 3.94.129.211
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Brigitte schreef op 16 januari 2018:
Hallo, het bevalt me nog altijd, het dampen. Echter vannacht begon het na 4 dagen: de slapeloosheid. Ik ben kapot. Ik verlang nu heel erg naar een echte sigaret, alleen al maar om vanavond de slaap te vinden. Oehh, wat is dit zwaar, ondanks dat ik damp. Maar in het dampen zit natuurlijk minder nicotine dan in een sigaret. Ik was eerst al blij dat ik de slaap wel kon vinden, maar gisteren dus niet meer. Ik wil volhouden, maar ben erg verdrietig momenteel. Tevens ben ik bang om 80 kg aan te komen, hoorde ik ook mensen over praten, die daarom maar weer zijn gaan roken. Te gek voor woorden toch. Mijn vraag: heb je dus echt afkickverschijnselen van het roken, ondanks dat je lekker aan het dampen bent? En hoe lang duren die??
Admin-antwoord:
Hou vol! Afkickverschijnselen van roken zijn er echt, dat valt niet te ontkennen. Echter zijn deze niet volledig te wijten aan het feit dat je via dampen minder nicotine binnenkrijgt. In tabaksrook zitten natuurlijk nog veel meer stofjes die de afhankelijkheid versterken. Twijfel niet om een E-Liquid te gebruiken met een iets hoger nicotinegehalte dan je nu gebruikt. Het consumeren van nicotine via een E-sigaret is een heel andere kwestie dan nicotine consumeren via een tabak sigaret. Met een week of twee ben je van deze probleempjes af en kan je indien gewenst de nicotine in de E-Liquid langzaam aan gaan afbouwen. Je zult zien dat het je gemakkelijker af zal gaan dan je dacht. Vergeet niet dat nicotine geconsumeerd via een E-sigaret bij lange na niet zo schadelijk en zwaar verslavend is als men ons altijd heeft verkondigd. Op termijn gaan de doodskopjes weer van de E-Liquid flesjes verdwijnen - het is de reinste kolder dat ze er ooit opgekomen zijn. De ergste verslaving die door het roken teweeg wordt gebracht is de handeling op zich. En daar kom je moeilijk vanaf - de E-sigaret is daarom zo een goed werkend, veel minder ongezond alternatief. Bijt er even doorheen, de E-sigaret helpt je erbij! Zoals gezegd zal binnen een week of twee de wereld er al weer heel anders uitzien. Val niet terug op die levensgevaarlijke tabak sigaret, het ergste heb je al bijna achter de rug ?
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.