E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2019
Gastenboek

Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Uiteraard zijn we allemaal benieuwd of de E-sigaret nou echt werkt in de praktijk, of dat het puur verkoopparaatjes zijn. Daarom kan iedereen zijn of haar eigen ervaring met de elektrische sigaret delen. Wij kunnen wel overtuigd zijn maar veel mensen lezen ook graag de ervaring van andere mensen voor ze een E-sigaret kopen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van welke E-sigaret u gebruikt heeft en hoeveel u gerookt heeft vooraf, maar wij denken dat er genoeg ervaringen zijn van mensen die succesvol gestopt zijn met roken met de elektrische sigaret. Deel ze daarom hier. U helpt andere mensen om wellicht ook succesvol te stoppen met roken. Een voorbeeld ziet u ook onder de link: roken verslaan met de e-sigaret
Dit zijn de verhalen die we bedoelen, en waarmee we u en anderen hopelijk kunnen overtuigen om de sigaret te verruilen voor de e-sigaret.

Reviews of beoordelingen

Zoals iedereen zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, en natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van alle informatie vond. Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Laat dan een review achter zodat andere mensen weten dat ook zij kunnen vinden wat ze zoeken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 3.94.129.211
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Hans uit Den Haag schreef op 18 november 2018:
50 jaar stevig gerookt en diverse pogingen gedaan om te stoppen, het langst heb ik het 10 maanden volgehouden na een hartinfarct. Van alles gerookt, zware shag, half zware shag, normale filtersigaretten, menthol filtersigaretten. Een vriend van mij dampte al een tijdje en probeerde mij steeds over te halen en ik vergeleek het altijd met alcoholvrij bier, voor mij dus niet. Tot op een dag deze vriend mij een JUSTFOG Q16 cadeau gaf. Na een dagje wennen ben ik dus helemaal overstag. Totaal geen behoefte meer aan een sjekkie of gewone sigaretten en nu 2 maanden tabaks vrij. Ik heb inmiddels mijn smaakjes gevonden, tabak met een beetje menthol en cappuccino, helemaal top. Heb er een mod box bij gekocht en heb geรซxperimenteerd met verschillende coils, heb hier ook een voor mij ideale coil/head gevonden. Ik prefereer MTL dampen, ik zal nooit een DL damper worden en die enorme rookwolken hoeft voor mij dus niet. Ik ervaar alleen maar voordelen, mijn huis blijft schoon en stinkt niet meer, ik heb meer lucht en piep en reutel niet meer, mijn neus is schoon. Al met al voor mij geen tabak meer, wat een uitkomst.
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.