E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2019
Gastenboek

Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Uiteraard zijn we allemaal benieuwd of de E-sigaret nou echt werkt in de praktijk, of dat het puur verkoopparaatjes zijn. Daarom kan iedereen zijn of haar eigen ervaring met de elektrische sigaret delen. Wij kunnen wel overtuigd zijn maar veel mensen lezen ook graag de ervaring van andere mensen voor ze een E-sigaret kopen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van welke E-sigaret u gebruikt heeft en hoeveel u gerookt heeft vooraf, maar wij denken dat er genoeg ervaringen zijn van mensen die succesvol gestopt zijn met roken met de elektrische sigaret. Deel ze daarom hier. U helpt andere mensen om wellicht ook succesvol te stoppen met roken. Een voorbeeld ziet u ook onder de link: roken verslaan met de e-sigaret
Dit zijn de verhalen die we bedoelen, en waarmee we u en anderen hopelijk kunnen overtuigen om de sigaret te verruilen voor de e-sigaret.

Reviews of beoordelingen

Zoals iedereen zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, en natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van alle informatie vond. Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Laat dan een review achter zodat andere mensen weten dat ook zij kunnen vinden wat ze zoeken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 3.94.129.211
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Brigitte schreef op 4 februari 2018:
Beste allemaal, Ik ben dikke 3 weken rook-vrij dankzij de e-sigaret, of beter gezegd "mijn dampertje"!?. Momenteel slaap ik ook weer beter, geen slapeloosheid meer, geen zweten en hoofdpijn meer, en komt de stoelgang eigenlijk ook weer beter op gang. Wel nog last van vermoeidheid. De vlagen die me willen bewegen een echte sigaret te roken, worden ook minder. Ik ben trots op mijn eigen, echt waar! Ik heb een rustgevend gevoel over me heen, geen drukte meer en ook niet meer die duwende waas over mijn longen. Als ik 3 maanden bereikt heb, ga ik me een box-mod erbij kopen. Daar komt pas damp uit! Dat is dan ook weer meer voor de gevorderden. Ik wissel nu met mijn J.... G14 tussen 4 smaakjes (caramels en mints) en daar doe ik het goed op. Als ik mijn dampertje niet had, was ik zover niet gekomen. Ik voel me steeds aan de betere kant zeg maar. Stoppen of minderen in nicotine, wil ik niet, ik blijf toch nog een genieter, maar dan wel eentje van deze tijd. Ik zit op 12 mg zoals ook toen ik nog rookte en daar voel ik me fijn bij. Ik moet toch nog een hijs door mijn keel voelen gaan, zonder druk op de borst nu dan?. Fijn dat ik antwoord krijg op vragen en super dat deze site er is. Nederland heeft nog heel wat te behalen vergeleken met Groot Brittaniรซ. Ik hoop dat ze het in onze politiek ook echt gaan oppakken en niet (alleen maar) gaan discussiรซren over de aangiften tegen de tabaksindustrie. Je moet omdenken en ook ernaar handelen en de politiek gaat hopelijk stimuleren (ik verheug me al op de eerste hippe reclames) en weg met die doodskopjes ja, die op de liquids staan. Gek dat ik die nog nooit op een pakje sigaretten heb zien staan?!? Ik ben in ieder geval blij en goed op weg en diverse collega's bij mij ook. Het steekt aan! Iedereen blijf volhouden en laten we er allemaal komen?! Een genietende vapster!
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.