E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2019
Gastenboek

Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Uiteraard zijn we allemaal benieuwd of de E-sigaret nou echt werkt in de praktijk, of dat het puur verkoopparaatjes zijn. Daarom kan iedereen zijn of haar eigen ervaring met de elektrische sigaret delen. Wij kunnen wel overtuigd zijn maar veel mensen lezen ook graag de ervaring van andere mensen voor ze een E-sigaret kopen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van welke E-sigaret u gebruikt heeft en hoeveel u gerookt heeft vooraf, maar wij denken dat er genoeg ervaringen zijn van mensen die succesvol gestopt zijn met roken met de elektrische sigaret. Deel ze daarom hier. U helpt andere mensen om wellicht ook succesvol te stoppen met roken. Een voorbeeld ziet u ook onder de link: roken verslaan met de e-sigaret
Dit zijn de verhalen die we bedoelen, en waarmee we u en anderen hopelijk kunnen overtuigen om de sigaret te verruilen voor de e-sigaret.

Reviews of beoordelingen

Zoals iedereen zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, en natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van alle informatie vond. Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Laat dan een review achter zodat andere mensen weten dat ook zij kunnen vinden wat ze zoeken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 3.94.129.211
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Marcel schreef op 28 januari 2018:
Goededag, ik ben begonnen met dampen voor de kerst en tot nu toe bevalt het goed. Ik heb wel tegen mijzelf toentertijd gezegd dat ik in het weekend wel een sigaretje mocht, maar dit werd ook al snel helemaal geen sigaretje meer. Ik kijk vaak naar dat het gewoon veel beter smaakt en dat ik niet meer hoef te hoesten en over te geven. Ik zit momenteel op 3mg en ik vroeg mij een beetje af wat er precies zo giftig is aan de liquids. Er staan verschillende waarschuwingen op, maar alleen de stof nicotine is toch giftig? Mag een leeg flesje nu gewoon bij het plastic? Op de verpakking staat dat het naar een recyclepunt moet, maar zijn al die meldingen nu niet gewoon ontzettend overdreven? Ik wens iedereen heel veel succes met niet roken. Ik heb zelf heel wat gerookt en ben echt blij dat ik dit niet meer doe. Soms vind ik het wel eens moeilijk, maar ik zeg dan toch nee. Hopelijk kunnen anderen dit ook omdat het een echte verslaving is. Succes in ieder geval.
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.