E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2019
Gastenboek

Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Uiteraard zijn we allemaal benieuwd of de E-sigaret nou echt werkt in de praktijk, of dat het puur verkoopparaatjes zijn. Daarom kan iedereen zijn of haar eigen ervaring met de elektrische sigaret delen. Wij kunnen wel overtuigd zijn maar veel mensen lezen ook graag de ervaring van andere mensen voor ze een E-sigaret kopen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van welke E-sigaret u gebruikt heeft en hoeveel u gerookt heeft vooraf, maar wij denken dat er genoeg ervaringen zijn van mensen die succesvol gestopt zijn met roken met de elektrische sigaret. Deel ze daarom hier. U helpt andere mensen om wellicht ook succesvol te stoppen met roken. Een voorbeeld ziet u ook onder de link: roken verslaan met de e-sigaret
Dit zijn de verhalen die we bedoelen, en waarmee we u en anderen hopelijk kunnen overtuigen om de sigaret te verruilen voor de e-sigaret.

Reviews of beoordelingen

Zoals iedereen zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, en natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van alle informatie vond. Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Laat dan een review achter zodat andere mensen weten dat ook zij kunnen vinden wat ze zoeken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 3.94.129.211
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Brigitte uit Sittard schreef op 11 januari 2018:
Hallo, ook ik ben om?! In totaal bijna 30 jaar gerookt, kettingroker. Onlangs smaakte mij de sigaret niet meer en gepoogd te stoppen. Erg moeilijk, want ik blijf hunkeren naar nicotine en ook naar mijn momentje. Vandaag de gespecialiseerde winkel in geweest voor een E-sigaret met alles erop en eraan met diverse vloeistofjes. Ik heb fijn mogen uitproberen en kreeg uitgebreid tekst en uitleg: ik ben om! Heerlijk lurken met smaak en ik kan het doen wanneer ik wil, zonder afval te maken. Ik ga dan niet meer stinken en mijn gezondheid zal erop vooruitgaan. Tevens lijkt het me al met al goedkoper dan sigaretten. Dan kan ik de traditionele sigaretten eindelijk vaarwel zeggen, voordat de tabaksindustrie het zelf doet. Trouwens, zelfs longartsen adviseren dit voor verstokte rokers, dat heb ik gelezen. Stoppen wil ik ook niet, maar anders roken. Ik zie mezelf als: een moderne roker. Ow ja, tevens hoest ik niet meer, ongeacht hoeveel ik inhaleer. Volgende week ben ik jarig en dan is het "pakket" van mij! Leuk topic, ben ook benieuwd naar de ervaringen van anderen.
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.